Axel & Rose - laadukkaat liikelahjat

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 12Jaa

Axel & Rose Holding Oy

Axel & Rose Holding Oy on kainuulainen täyden palvelun liikelahjatalo. Perheyrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1996. Vuonna 2003 aloitimme Axel & Rose -tuoteperheen rakentamisen yhdessä luotettavien ja laadukkaiden pientuottajiemme kanssa. Axel & Rose -brändin alla markkinoimme laadukkaita ja kotimaisia, pääasiassa pientuottajiemme valmistamia tuotteita kuten marja-, kala- ja lihajalosteita sekä sinappeja.

Olemme määrätietoisesti laajentaneet tuotevalikoimaamme myös muihin liikelahjatuotteisiin; valikoimiimme kuuluvat muun muassa tekstiilit sekä sisustus- ja saunatuotteet. Räätälöimme yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heidän tarpeisiinsa sopivat lahjaratkaisut.

Puutuotteemme tekee kainuulainen puuseppä. Hillot, hyytelöt ja marjakastikkeet valmistetaan Kainuussa ja Lapissa. Kalasäilykkeet, kuten Pielisen muikut ja ahvenet, tulevat Nurmeksesta, nieriät ja lohifileet Lapista. Porosäilykkeet valmistetaan Koillismaalla ja Lapissa.

Kauttamme saat myös esimerkiksi Leathermanin, Marttiinin, Sagaformin ja D&J Frantextilin tuotteet sekä Vandernetin Petzl-otsalamput ja Maglite-lamput. Yhteistä kaikille markkinoimillemme tuotteille on niiden korkea laatu ja toimintavarmuus.

Herkkutuotteidemme laajan valikoiman ansiosta olemme erittäin vahva tekijä yritysten joululahjaratkaisuissa. Kehitämme jatkuvasti Axel & Rose -tuoteperhettä uusilla tuotteilla ja ideoilla. Tähtäämme yhä monipuolisemmaksi liikelahjataloksi – piiruakaan laadusta tinkimättä.

Lähetä meille tarjouspyyntö haluamistasi tuotteista. Halutessasi postitamme tuotteet puolestasi suoraan omalle asiakkaallesi tyylikkäissä lahjapakkauksissa. Ja tietenkin haluamasi tervehdyksen kera. Axel & Rose -tuotteidemme toimitus käy nopeasti, sillä niitä on aina valmiina varastossamme. Pakettimme kulkevat Postin Express Business Day -toimituksena.

Axel & Rose Holding Oy
Teollisuustie 20
89200 PUOLANKA

Puhelin +358 44 524 7480 / toimisto
Puhelin +358 40 524 7468 / Ritva Karjalainen
Puhelin +358 500 680 908 / Hannu Karjalainen

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@axelrose.fi